dijous, 13 de març del 2014
Temporada de Calçots 2014
Ara és plena temporada de Calçots i a casa estem rebent la visita de molt amics que volen gaudir-ne. Els nostres calçots i la salsa salvitxada que el.laborem ja són una tradició a casa. Després d'una bona ració de calçots servim la butifarra (el.laborada per nosaltres) a la brasa, la cansalada i xai amb les monjetes i la carxofa i per amanir-ho bé un bon all i oli. Ho acabem amb la crema (cremada o no) i tot amb el bon vi dels amics del Celler Piñol i el pa de Guardiola que l'Oscar ens duu puntualment. Aquesta temporada en mig de fred (o no) o del vent, sempre és temps de retrovaments, torna la gent que feia temps que no veiem o la gent que per primera vegada ens visita per conèixer què fem i com ho fem. A tothom moltes gràcies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada